Rydding, awhduiwhuiwfhufhbve

Jeg er superflink til å rydde, synes jeg selv da c: Blir kanskje mer rotete enn ryddig, men.. Nå synes jeg det har blitt bra :3 Så nå mangler jeg vel.. Litt mer rydding, og ommøblering, wee så fancy~
Også har jeg vært litt uheldig i dag.. Skulle bære ut det ene skapet fra rommet mitt, og skrapte meg på et tre - woho, flinke meg! Pluss at jeg klarte å ninjaangripe en skrue, sånn at pekefingeren min ble litt skada, au. Men det var tøft :3 Sier vi..

Jeg tok av plastertingen rett etter at jeg tok dette bildet, fordi .. synes jeg overreagerte.. Men nå gjør det vondt å skrive D: Ew, er en ekkel følelse..

Rot? PFFT. Jaja, skal bli ryddig - lurer på når.. Klarte å velte smykkehånda btw, så nå ligger alle kjedene mine på gulvet *Snufs* Også bruker jeg heller tid på dette innlegget enn rydding. Bra Sofie!

HER ER DET FAKTISK RYDDIG! Wow, har faktisk rydda der.. Skummelt


MEN JEG HAR LÆRT NOE NYTT IDAG! Rydding er farlig og skummelt. Men det MÅ gjøres.. D: Et mirakel at jeg gjør dette frivillig, men..


 ~ Sofie

2 kommentarer

Lilly

27.06.2012 kl.19:51

Håper at fingeren din blir bedre, er jo ikke noe gøy å ha vondt. Enig rydding fører til skade, uasett hva. Ble jo bra det da.

Sofie

28.06.2012 kl.20:30

Lilly: Aw, nei.. Hahah, takktakk søte skapning c:

Skriv en ny kommentar

Sofie

Sofie

15, Andebu

15, jente, merkelig, noe mer?

Kategorier

Arkiv

hits