Koding, yay

Vel.. I dag prøver jeg å finne noen awesome HTML-koder til bloggen.. Men siden jeg ikke skjønner noe av det omtrent, så hjelper det fint lite ._.
Vil heller ikke ta fra noen andre, så .. ja.. Dette blir nok vanskelig, men vil jo på en måte gjøre det helt selv også, siden jeg er så rar c:
Og siden jeg ikke har noe bedre å finne på, så legger jeg inn et randomt bilde
 
Japp, det her er altså smykkehånda mi eller hva man skal kalle det c: Har ikke alle smykkene mine på der, bare noen av de - ja jeg har sykt mange smykker.. Bruker de nesten aldri


WEE, noe jeg har VELDIG lyst på! Og for dere som ikke har skjønt det, det er Pokémon. Og ja, jeg digger Pokémon . _ . Er ikke ekspert på det, husker ikke alle navna osv, har ikke alle spillene, har ikke sett alle episodene, men uansett så synes jeg det er awesome - og det synes jeg at jeg må få lov til altså c: 

Og btw, så synes jeg at det her er skummelt.. Står at jeg har lesere ellerno, skjønner ingenting av statistikkgreiene, og tenker at jeg er min egen leser og gjør sånn at alle bloggvisningene er fra meg selv - hvis det går.. Så det hadde vært fint om noen kommenterte, trenger ikke være "Awww, så fin blogg du har! :** ♥" ellerno, men bare et "Hey, jeg lever" ja.. Noe sånt. Og nei, jeg maser ikke om at folk skal kommentere, men hadde vært fint å vite om noen andre enn meg leste bloggen min - siden jeg ikke gidder å reklamere for den *Tragiskeunge* c: 

Så nå skal jeg spise, kle på meg rydde, blablabla, hade. ~ Sofie


2 kommentarer

Lilly

27.06.2012 kl.13:42

Haha, trodde ikke at du skulle få deg blogg !! Du har nå fått deg en ny fast leser

Sofie

27.06.2012 kl.13:44

Hahah, takktakk :3 Jeg trodde heller ikke at jeg skulle få det, men.. Ja.. Sånn ble det, må jo ha noe annet å finne på i ferien enn å rydde, så c:

Skriv en ny kommentar

Sofie

Sofie

15, Andebu

15, jente, merkelig, noe mer?

Kategorier

Arkiv

hits